Napi tény

Új rovattal készülünk, itt a kockagolyónál. A rovat neve Napi Tény lesz.  Ahol minden nap más-más érdekes dolgot fogunk a szemetek elé tárni. Kezdésnek rögtön 3 dolgot is megtudhattok. Lássuk mik ezek!

1. A Terminátor 2-ben Arnold Schwarzenegger mindössze 700 szót mondott, viszont 15 millió $-t kapott érte. Tehát a “Hasta la vista baby”, 85.716 $-t ér.

2. A nők körülbelül 7000 szót használnak egy nap, míg a férfiak csupán átlagosan 2000-et.

3. Létezik egy befejező része a Tom & Jerry c. híres rajzfilmnek, aminek a végén mindkét szereplő öngyilkos lesz.

2 gondolat “Napi tény

 1. Ekkora hatalmas nagy orbitális nagy baromságot rég olvastam. Tényként közölnek itt egy szánalmas, fake hülyeséget: Tom és Jerry nem hal meg sehol, pláne nem az utolsó epizódban. Ennyit ér ez az oldal, egy újabb szeméttelep az interneten.

 2. Szia!

  Először én sem hittem el, de aztán a Google barátom segítségével utána néztem a dolognak.

  Ajánlom figyelmedbe a “Blue Cat Blues” (magyarul: Búbánatos szerelem) c. epizódot. Ebben Tom a síneken ül szerelmi bánatában, és várja a közelgő vonatot. Jerry eközben visszaemlékezésekkel meséli el a történteket. Majd az epizód végén (spoiler veszély!), miután őt is kikosarazták leül Tom mellé és együtt várják, hogy az egészen közel lévő vonat átmenjen rajtuk.

  Habár nem mutatják konkrétan a halálukat (hogy is tehetnék?), eléggé félreérthetetlen a befejezés: mindketten búbánatosan ülnek a síneken, s eközben a vonat kürtje már a hátuk mögött szól.

  Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Cat_Blues

  Az epizód: http://www.tomesjerryfan.hu/reszek/103-bubanatos-szerelem/

  Tiszteletben tartom a véleményed, de én őszintén boldog lennék, ha a kockagolyóhoz hasonló “szeméttelepekkel” lenne tele az internet. De tényleg.

  Üdv,
  Bruk

Vélemény, hozzászólás?